Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Magazín

Zvieratá v tom majú jasno, Ligu majstrov vyhrá Dortmund

Slonica Nelly viac verí Bayernu Mníchov Foto: TERAZ.sk/Youtube

V prvom čisto nemeckom finále Ligy majstrov v histórii sa stretnú Borussia Dortmund a Bayern Mníchov na štadióne Wembley v sobotu 25. mája .

Berlín 23. mája (TASR) - Zvieratá sa vzopreli trendu bookmakerov a pred prvým čisto nemeckým finále Ligy majstrov v histórii sa prikláňajú k triumfu Borussie Dortmund na úkor papierového favorita Bayernu Mníchov.

Orangutan Walter z dortmundskej zoo, tapír v Lipsku i vydrí pár z Aue sa vyjadrili jasne: Dortmund bude po sobotňajšom šlágri na štadióne Wembley oslavovať. Iba slonica Nelly zo zvieracieho parku v Hodenhagene si myslí opak, informuje agentúra dpa.

Ľudoopovi Walterovi sa síce pôvodne zapáčil červený dres Bayernu, ale napokon ho nechal tak a vybral si žlto-čierne tričko Borussie z druhej tašky. Tapírovi Baru zasa "šmakovala" oveľa viac repa ozdobená farbami Dortmundu než pochúťka z bavorského prostredia a vydrie vodné šelmy si vo svojej ohrade vybrali na konzumáciu potravy tiež "dortmundský kút".

Že to v Londýne nemusí byť až tak jasné sa snažila naznačiť slonica Nelly, ktorá nekompromisne skórovala do bránky Borussie a aspoň čiastočne tak upokojila mníchovských priaznivcov.