Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Chcete pri nákupoch konečne ušetriť?

Foto: TASR/AP

Lacnejšie sa dá nakupovať počas celého roka. A to tovar zo všetkých kategórií od potravín cez textil až po nábytok.

Bratislava 12. júla (OTS) - Ak takto radi šetríte pri nákupoch aj vy, dnešná ponuka akciových cien je šitá na mieru presne pre vás.

TXM textil market
TXM textil market ponúka široký sortiment odevov pre celú rodinu. Páni, dámy aj deti sa tu oblečú moderne a lacno. A to nie je všetko. V sortimente obchodu si môžete vybrať aj domáce potreby. K výhodnému nákupu vám pomôže TXM online leták.
Nájdete v ňom aktuálnu ponuku ešte lacnejšieho tovaru, vďaka čomu šetríte vaše peniaze. Tu nakúpite naozaj všetko, čo potrebujete. Stačí, ak si pozorne pozriete TXM online leták a navštívite niektorú z predajní. Otvorené je každý deň — aj v nedeľu.

Výhodne nakúpite v Lidli
Sieť predajní Lidl na Slovensku je plná výhodných ponúk. V predajných akciách obchodu nájdete znížené ceny na rôzny tovar. Lacno nakúpite aj potraviny, drogériu, oblečenie pre mužov, ženy a deti, domáce potreby, doplnky do domácnosti aj hračky. V špeciálnych ponukách môžete dokonca nakúpiť aj nábytok, kreatívne potreby či autopotreby a autodoplnky. Všetko na jednom mieste.

Lidl leták
O akciách obchodu informuje každý týždeň čerstvý Lidl leták. Ak vám váš Lidl leták neprišiel tento týždeň do schránky, nevadí. Pohodlne si ho môžete prelistovať aj online. Dozviete sa tak, čo aktuálne Lidl ponúka.
Možno to bude tovar v obľúbenej akcii XXL týždeň. Alebo budete môcť vďaka zníženým cenám spoznať zaujímavé chute Ameriky, Číny či Mexika.

Pepco leták
Aj aktuálny Pepco leták dostanete do vašej poštovej schránky. Ak však váš dom kolportéri tento krát obišli, môžete si ho prezrieť aj online. V internetovom prehliadači si Pepco leták jednoducho prelistujete stránku po stránke ako jeho tlačenú verziu a šetríte prírodu.
Aktuálny Pepco leták je vždy plný zaujímavých zliav. V lete tu nájdete osviežujúcu letnú módu ako blúzky, tričká, sukne, šortky a šaty. A samozrejme pohodlné športové oblečenie. A v zime teplé bundy, mikiny, nohavice a mnoho iných módnych kúskov.