Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Bešeňová v pohybe – dostaňte sa do formy s GINO PARADISE Bešeňová

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Toto leto je Bešeňová v pohybe! Každý, kto má chuť spraviť niečo pre svoje telo sa môže zapojiť do skvelých športových akcií v GINO PARADISE Bešeňová.

Bešeňová 10. júna (OTS) - Hromadne sa bude šliapať na spinneroch, skákať na trampolínkach, zumbovať, tancovať a tiež hrať plážový volejbal. Motiváciou ale aj lahôdkou pre oči bude show fitness bikini a fitness model.
Najlepšie leto bude tento rok jednoznačne v GINO PARADISE Bešeňová. Bešeňová je totiž toto leto v pohybe, pretože sa tam bude konať množstvo športových a tanečných podujatí. Každý si môže vybrať čo mu viac vyhovuje, či bicykel alebo zumba, jumping alebo plážový volejbal, alebo sa naučiť rôzne tanečné štýly.

Spinning pri bazénoch (22. jún a 10. august)
Skvelá akcia pre všetkých, ktorí našli záľubu v šliapaní do pedálov s bandou rovnakých nadšencov a skvelými inštruktormi. Atmosféra nabitá energiou a skvelým pocitom z výkonu. Ako čerešnička na torte je relax, ktorý ponúka areál v 18 bazénoch.

Jumping open summer (6. júl a 31. august.)
Jumping je pomerne nová športová disciplína, kde ľudia skáču – jumpujú na malých trampolínkach na skvelú hudbu. Jumpovanie na vzduchu je skvelá príležitosť ako sa dostať do formy. Pripravených bude viac ako 60 trampolínok, skvelá zábava a samozrejme, kto si to odskáče, čaká ho odmena v relaxačných bazénoch alebo vo Wellness & Spa.

Show fitness bikini a fitness model (12.jún)
V GINO PARADISE Bešeňová nebude núdza o krásne telá, dokonca prídu tie najlepšie zo Slovenska a z Európy na show kde sa predvedie niekoľko fitnessiek a bude sa hľadať tá najkrajšia. Nebudú chýbať sprievodné akcie o zdravej výžive a ak sa bude niekto musieť „schladiť“ môže sa hodiť rovno do pravých morských vĺn.
Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Zumba fitness master class (13.júl)
Latinsko-americké rytmy budú znieť celú sobotu venovanú zumbe. Čestným hosťom a zároveň hlavnou inštruktorkou je „zumba mama“ Daniela Čavojec Česneková, ktorá má zumbu skutočne v krvi a naladí každého na tú správnu vlnu.

Turnaj v beach volejbale (20. júl)
Volejbalisti pozor! V GINO PARADISE Bešeňová otvorili nové plážové ihriská a hneď ich prídu otestovať družstvá z celého Slovenska. Uskutoční sa turnaj 3-členných tímov „mixov“. Celý deň sa bude súťažiť o skvelé ceny, prídu krásne hostesky a aj DJ EKG.

Deep dance – tanečný víkend (26.-27. Júl)

Nielen šport ale aj tanec, a to v rôznych štýloch si bude môcť vyskúšať každý, kto zavíta do GINO PARADISE Bešeňová v posledný júlový víkend. Cestovanie v čase a dejiny tanca predvedú tanečníci z tanečného klubu Deep Dance. Každý kto sa chce naučiť nejakú tú tanečnú choreografiu sa môže zapojiť do tanečnej školy.

Počas celého leta a týchto skvelých akcií sa o zábavu postará profesionálny animačný tím. A to najlepšie nakoniec, celé leto sa súťaží o auto na víkend, dovolenky a o super ceny.
Viac na www.ginoparadise.sk
Foto: GINO PARADISE Bešeňová