Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Automobilky ukážu v Avione vyše 50 noviniek

Foto: AVION

Najnovšie modely automobilov, simulátor bezpečnej jazdy či súťaž o auto na víkend si môžu fanúšikovia koní pod kapotou užiť na Autosalóne v bratislavskom AVIONE.

Bratislava 9. novembra (OTS) - Najväčšie nákupné centrum na Slovensku totiž až do nedele 11. novembra 2018 otvára brány 15. ročníka obľúbeného podujatia pre motoristov.

Návštevníci si môžu v AVIONE prezrieť vyše 50 noviniek top automobiliek. Medzi novinkami nebudú chýbať najnovšie modely ako Peugeot 508, BMW X5 či Mercedes GLE.

Z autosalónu v AVIONE sa stáva obľúbená jesenná akcia pre celú rodinu, nielen nadšencov automobilov. Aj preto sme tento rok zaradili do programu aj viac aktivít pre deti, ktoré si môžu užiť počas soboty a nedele,“ prezradila Katarína Michaliaková, marketingová manažérka AVIONU v Bratislave.
Foto: AVION

Zaujímavosťou je simulátor bezpečnej jazdy s reálnym volantom a obrazovkou, kde si môžu vodiči a vodičky vyskúšať, ako sa jazdí pod vplyvom alkoholu či omamných látok.

V nedeľu 11. novembra 2018 okolo 16.00 hod. program vyvrcholí vyžrebovaním výhercu o prenájom automobilu značky Opel na víkend s plnou nádržou podľa vlastného výberu.