Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Speváčka Susan Boylová debutuje vo filme

Britská speváčka Susan Boyleová vystupuje počas muzikálu o svojom živote I Dreamed A Dream 27. marca 2012 v Newcastli. Foto: TASR/AP

V súčasnosti sa nakrúca na ostrove Man, kde je podľa speváčky veľmi chladno. Priznala sa, že si pod sukňu obliekla dlhé spodné nohavice.

Londýn 1. marca (TASR) - Britská speváčka Susan Boylová si zahrá vo filme. Ponesie názov The Christmas Candle (Vianočná sviečka) a v kinách bude mať premiéru ešte tento rok, informovala dnes agentúra AP.


Dej filmu vychádza z knihy Maxa Lucada a odohráva sa v roku 1890 v anglickej dedine, kde sviečky plnia želania ľudí vyslovené pri modlitbách. Speváčka nepovedala, akú postavu vo filme stvárňuje. Uviedla iba, že sa jej práca na filme páči a "so všetkými je radosť pracovať".

V súčasnosti sa nakrúca na ostrove Man, kde je podľa speváčky veľmi chladno. Priznala sa, že si pod sukňu obliekla dlhé spodné nohavice.

Vo filme hrajú aj britskí herci Lesley Manvilleová, John Hannah a Samantha Barksová, ktorá nedávno stvárnila Eponinu v muzikáli Bedári.

Susan Boylová žila určitý čas na škótskom vidieku, kde spievala v kostolnom zbore. V roku 2009 zvíťazila s piesňou I Dreamed a Dream v televíznej súťaži Británia má talent. Odvtedy predala vo svete milióny svojich nahrávok.