Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Kultúra

No Name prichádzajú s novým videoklipom k piesni Sľuby

Spevák Igor Timko Foto: FOTO TASR/František Iván

Kapela potrebovala do videoklipu osloviť dievča, ktoré bude ochotné sa na malú chvíľu vyzliecť.

Bratislava 11. júna (TASR) - V hlavnej úlohe bubeník Ivan Timko a neznáma kráska z Prahy, to je atmosféra nového videoklipu ku skladbe Sľuby skupiny No Name, ktorý sa po pár týždňoch postprodukčných prác dostáva k fanúšikom skupiny.

„Ivan nič nenamietal a zhostil sa svojej úlohy okamžite,” vysvetľuje spevák Igor Timko, „na koncertoch je Ivan za bicími úplne vzadu, nech si ho teda diváci konečne užijú z prvej ruky. Pri nakrúcaní bol absolútne prirodzený a zvládol to bravúrne, naše predstavy splnil nad očakávanie.”

Kapela potrebovala do videoklipu osloviť dievča, ktoré bude ochotné sa na malú chvíľu vyzliecť. A tu narazili na problém, jednej to nedovolil priateľ, druhej rodičia, tretia mala príliš veľa tetovania na chrbte. Napokon im zo zapeklitej situácie pomohla kamarátka z Prahy, ktorá si urobila výlet do Košíc a videoklip s kapelou nakrútila.

„V tejto piesni sme sa rozhodli zhudobniť poklad slovenského jazyka a tým je slovíčko ľúbiť! Pátral som po inom jazyku, kde by sa tento špecifický stupeň lásky objavil. Ostatné jazyky majú ekvivalent mám ťa rád a milujem ťa, ale ľúbiť sa dá iba v slovenčine,” vysvetľuje Igor Timko výber nového singla z albumu.

Režisérskej úlohy sa tento raz zhostili Patrik Pašš a Peter Budinský. „V rámci technológie sme využili pred kamerou nasnímané hrané fragmenty, ktoré sme v ďalšej etape postprodukčne kombinovali do živých sureálnych obrazov,” uviedla pre médiá režisérska dvojica.

Nový klip si fanúšikovia môžu pozrieť na webovej stránke youtube.com. TASR informovala PR manažérka Lenka Slaná.