Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Na Slovensko prichádza nová hudobná párty RnB & Hip Hop Night

Ilustračná snímka.

Autorom myšlienky a organizátorom podujatia je česká agentúra Brothers Music Agency, ktorá RnB & Hip Hop Night vytvorila ako dlhodobý koncept.

Bratislava 9. februára (TASR) - Veľká medzinárodná hudobná párty RnB & Hip Hop Night sa uskutoční v apríli a zavíta do troch slovenských miest – Bratislavy (11.4.), Košíc (13.4.) a Piešťan (14.4.). Na jednom pódiu budú účinkovať Angela Johnson, Eugen Botos Finally, Celeste Buckingham a Vladis.

Autorom myšlienky a organizátorom podujatia je česká agentúra Brothers Music Agency, ktorá RnB & Hip Hop Night vytvorila ako dlhodobý koncept. Pod týmto označením chce v pravidelných intervaloch organizovať koncerty v Česku i na Slovensku so zaujímavými hosťami z celého sveta, ktorí na jednom pódiu v jediný večer spoja viacero rôznych žánrov.

"Na Slovensku i v Česku máme množstvo vynikajúcich hudobníkov a ja cítim vnútornú potrebu šíriť ich hudbu medzi ľudí," hovorí na margo nového hudobného podujatia jeho organizátor Patrik Jedlička a dodáva: "Myšlienka prepojiť ich všetkých do jednej veľkej hudobnej párty sa nám páči a veríme, že sa bude páčiť aj našim hosťom."

Spoločným menovateľom všetkých troch slovenských koncertov je uznávaný slovenský hudobník Eugen Botoš so skupinou Finally, ktorá sa postará o hudobný support všetkých účinkujúcich počas celého turné ako tzv. leaderband.

Na všetkých troch slovenských koncertoch sa predstaví tiež hudobný hosť z USA, vynikajúca RnB speváčka Angela Johnson, ktorá nahrala niekoľko skladieb na album Eugena Botoša Final Definition.

"Som veľmi rád, že Angela Johnson prijala pozvanie na RnB & Hip Hop Night Tour a ešte viac sa teším, že budeme môcť zahrať aj naše spoločné skladby z albumu Final Definition v premiére naživo. Pozývam všetkých fanúšikov dobrej hudby na tieto koncerty," uviedol pre médiá hudobník a producent Eugen Botoš.

V bratislavskom Majestic Music Clube sa navyše ako hostia predstavia Celeste Buckingham a Vladis, v košickom GES Clube Vladis a rómsky hudobný virtuóz Alexander Šani Sási. Na všetkých troch slovenských koncertoch tiež vystúpi nový český hudobný objav, mladá talentovaná speváčka Christinne.

Vstupenky na koncert sú v predaji v sieti Ticketportal. TASR informovala Adriána Čahojová, PR manažérka agentúry SOUL FOR SHOW.