Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

VIDEO: V rebríčku najpopulárnejších videí na YouTube bodujú aj Sokoly

Ilustračné foto Foto: FOTO TASR/AP

V kategórii najpopulárnejšie hudobné videá roka je absolútnym top hitom, ktorý vyhľadávame na YouTube, Despacito a hneď za ním Ed Sheeran s hitom Shape of You.

Bratislava 8. decembra (TASR) - Google zverejnil rebríčky najpopulárnejších videí na YouTube, ktoré sú zostavené na základe zhliadnutí, zdieľaní, komentárov, "lajkov" a ďalších faktorov.

V kategórii najpopulárnejšie hudobné videá roka je absolútnym top hitom, ktorý vyhľadávame na YouTube, Despacito a hneď za ním Ed Sheeran s hitom Shape of You. Zo slovenských interpretov zabodovali Hej, Sokoly! v podaní IMT Smile a Ondreja Kandráča. V TOP 10 rebríčku medzi zahraničnými interpretmi sa objavili hneď dvakrát. Na tretej priečke je živá verzia hitu Hej, Sokoly, ktorú kapela hrala v Rádiu Expres a na deviatom mieste oficiálny videoklip piesne, ktorú bratia Táslerovci spoločne s Ondrejom Kandráčom nahrali k celovečernému filmu Čiara.



Skladba Hej, Sokoly jednoznačne vyhráva hudobný rebríček slovenských interpretov. Štyrikrát sa v ňom objavuje Kali, ale svoje miesto dostal aj Separ, Lukáš Adamec, Miro Jaroš a Dominika Mirgová.

Aj globálne rebríčky najpopulárnejších hudobných a nehudobných videí zverejnili na svojom webe Stratégie.