Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Kultúra

Keira Knightleyová sa vydala za klávestistu skupiny Klaxons

Herečka Keira Knightleyová Foto: TASR/AP

Herečka Keira Knightleyová sa preslávila vďaka filmom Blafuj ako Beckham, Piráti Karibiku - Kliatba Čiernej Perly, Pýcha a predsudok, Láska nebeská, Pokánie, Doktor Živago či Anna Kareninová.

Paríž 4. mája (TASR) - Britská herečka Keira Knightleyová sa vydala za klávesistu britskej rockovej skupiny The Klaxons Jamesa Rightona. Obrad bol utajený a uskutočnil sa dnes vo francúzskom Provensálsku, informovali miestne médiá.

Na jednoduchom obrade v sieni radnice v Mazane, vzdialenom asi 30 kilometrov severovýchodne od Avignonu, sa zúčastnila len malá skupina príbuzných a priateľov, napísal denník La Provence. Snúbencov sobášil miestny starosta Aimé Navello.

Nevesta mala oblečené krémové šaty bez ramienok a so širokou sukňou od návrhára Karla Lagerfelda a na nich ešte kabátik v štýle módneho domu Chanel. Sčesané tmavé polodlhé vlasy jej zdobil jednoduchý venček. Ženích mal oblečený tmavomodrý oblek s belasou kravatou.

Denník The Telegraph napísal, že po obrade bude nasledovať párty v dome a na pozemkoch, ktoré patria Keirinej matke, 62-ročnej autorke divadelných hier, scenáristke a bývalej herečke Sharman Macdonaldovej. Medzi hosťami svadobnej hostiny má byť aj herečka Sienna Miller a návrhár Karl Lagerfeld.

Knightleyovej s Rightonom sa podarilo prekabátiť zvyčajne veľmi dobre informované britské bulvárne denníky, ktoré im "naleteli", že svadba sa bude konať v Nice na Azúrovom pobreží, ktoré od mestečka Mazan delí 200 kilometrov.

Knightleyová sa preslávila vďaka filmom Blafuj ako Beckham, Piráti Karibiku - Kliatba Čiernej Perly, Pýcha a predsudok, Láska nebeská, Pokánie, Doktor Živago či Anna Kareninová.