Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Skupina IMT Smile odohrá tri klubové koncerty

IMT Smile Foto: Ateliér BABYLON

Na tom by nemuselo byť nič výnimočné... Preto si hudobníci pripravili pre svojich fanúšikov veľkú raritu, ktorú na Slovensku ešte nikto neskúsil a dokonca nie je zvykom ani u zahraničných kapiel.

Bratislava 3. marca (TERAZ.sk-OTS) - Fanúšikovia zostavia zoznam pesničiek, ktoré odznejú na koncertoch v Bratislave, Prahe a Banskej Bystrici.

IMT Smile má na svojom konte deväť radových albumov, ktoré obsahujú viac ako sto pesničiek. Mnohé z nich znejú slovenským rádiovým éterom od roku 1997, ďalšie sa stali obľúbenými koncertnými pesničkami a dostávajú tisíce ľudí na koncertoch IMT Smile do varu. Počas šestnástich rokov písania pesničiek a vydávania albumov, zložil Ivan Tásler pre skupinu aj také, ktoré už dávno neodzneli naživo a fanúšikovia si ich pýtajú. Hudobníci z IMT Smile svojim fanúšikom dôverujú a chcú ich vždy niečím novým potešiť. Aj preto zverili výber playlistu pre tieto tri koncerty práve im.

Systém hlasovania nájdu fanúšikovia na stránke imtsmile.com a na webe Rádia Expres. Hlasovať budú môcť aj na ich oficiálnych facebookových stránkach.
Pesničky, ktoré dostanú od fanúšikov najviac hlasov odznejú naživo:
8.3. v Bratislave, Ateliér Babylon, 20:00
13.4. v Banskej Bystrici, Ministry of Fun
14.4. v Prahe, Palác Akropolis