Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Kultúra

Ewa Farna bude koncertovať v Bratislave

Ewa Farna Foto: TASR/Bohdan Kopčák

Česká speváčka a porotkyňa v nedávno skončenej sérii speváckej súťaže SuperStar odohrá megakoncert s kapelou 18. októbra v športovej hale Na Pasienkoch.

Bratislava 10. júna (TASR) - Česká speváčka a porotkyňa v nedávno skončenej sérii speváckej súťaže SuperStar bude koncertovať v Bratislave. Čoskoro 20-ročná Farna, držiteľka viacerých hudobných cien, odohrá megakoncert s kapelou 18. októbra v športovej hale Na Pasienkoch. "Jej vystúpenie v Bratislave bude najväčším samostatným koncertom, aký kedy na Slovensku absolvovala," informoval TASR Dodo Mikláš zo spoločnosti ACCESS Production.

Ewa Farna sa posledných päť rokov za sebou stala bronzovým Českým Slávikom. Vydala šesť albumov, spieva po česky, poľsky a po anglicky. Nezaprie v sebe najmä poľské korene, aj preto naspievala dva albumy v poľštine. "Veľmi sa teším na bratislavské publikum, bude to môj prvý takýto veľký koncert na Slovensku. Práve preto bude pripravený špeciálne pre Slovákov," povedala pre médiá excentrická Farna. Je historicky najmladšou speváčkou, ktorá vyrazila so svojou kapelou na samostatné koncertné turné po Českej republike a predstavila sa v 18 mestách. "Jej najväčším a najnáročnejším projektom bol doteraz Megakoncert v Brne, kde zároveň oslávila aj svoje 18. narodeniny a vzišlo z neho DVD s názvom Ewa Farna 18 Live," dodal Mikláš. Speváčku na bratislavskom koncerte bude sprevádzať skupina hudobníkov, ktorí s ňou dlhodobo vystupujú na jej koncertoch. Súčasťou obrovského koncertu bude svetelná šou.