Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Festival Uprising už tento víkend!

Uprising festival 2011 Foto: uprising.sk

Kroky fanúšikov reggae budú už o pár dní smerovať do rekreačného areálu Zlaté piesky v Bratislave.

Bratislava 21.augusta (TASR) – V dňoch 23. a 24. augusta sa uskutoční šiesty ročník festivalu Uprising. Na štyroch pódiách čaká na návštevníkov v priebehu dvoch dní a dvoch nocí množstvo kvalitných hudobných žánrov, akými sú reggae, dub, ska, dancehall, hip-hop, dubstep, dnb, bass, trap, latino, jazz, balkán či elektro-swing.

Známy je už aj kompletný line-up podujatia. V piatok 23. augusta začne maratón vystúpení na hlavnom pódiu bubenícky orchester Batatimba, headlinerom prvého dňa bude určite Ky-Mani Marley, syn kráľa reggae Boba Marleyho. Druhý deň bude na hlavnom pódiu otvárať speváčka Glenda Lopez.

Areál sa rozrastá o druhý kemping, do ktorého je povolený aj vstup s autami a dodávkami. Pribúda druhá úschovňa batožín pred vstupom a okrem tradičných atrakcií, ako sú zápasy v bahne, dancehall workshop, stolný futbal, preteky vodných bicyklov či streetart a graffiti, čaká na návštevníkov aj bungee jumping.

Kompletný program festivalu si záujemcovia môžu nájsť na webovej stránke festival uprising.sk. TASR informovala PR manažérka Silvia Turnerová.