Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Po bratislavskom koncerte Depeche Mode vypukne depešácka párty

Depeche Mode Foto: TASR

Počas noci zaznejú v Hant aréne najväčšie hity Depeche Mode, ale aj rôzne rarity, špeciálne remixy a live nahrávky.

Bratislava 14. mája (TASR) - Blíži sa slovenská koncertná udalosť roka 2013, keď v sobotu 25. mája sa v Bratislave po tretíkrát naživo predstaví legendárna kapela Depeche Mode. Rovnako ako v roku 2006 a 2009 pripravujú fanúšikovia skupiny bezprostredne po koncerte v spolupráci s organizátorom vystúpenia XL group a Depechemode.sk najväčšiu Depeche Mode party, aká sa kedy na Slovensku konala.

V bezprostrednej blízkosti štadióna Interu, kde sa koncert bude konať - v športovej hale Hant aréna na Pasienkoch bude pokračovať depešácka zábava až do skorého rána pod taktovkou trojice slovenských dídžejov Diablo & Krto & Caleydon a známej dvojice z Rakúska - Ego-!st & DJ Matt.C (DM Fancommunity Austria).

Počas noci zaznejú v Hant aréne najväčšie hity Depeche Mode, ale aj rôzne rarity, špeciálne remixy a live nahrávky. Projekcia ponúkne videá a fotografie kapely, ktoré fanúšikovia ešte nemali možnosť vidieť, ale aj známe videoklipy a live záznamy z rôznych vystúpení.

Špičkový zvuk, veľkoplošná projekcia a špeciálne svetlá povýšia tento večer na dokonalý a nezabudnuteľný zážitok. Vstupenky sú v predaji na webovej stránke predpredaj.sk a v deň konania aj v Hant aréne a priamo na štadióne Interu. Každý návštevník získa pri vstupe na párty malý depešácky darček. Za organizátorov párty informoval TASR Andrej Kratochvíl.