Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Comeback storočia! The Kelly Family prídu koncertovať do Prahy

Comeback storočia! The Kelly Family prídu koncertovať do Prahy Foto: JVS Group

Slávna hudobná skupina The Kelly Family nedávno oznámila svoj návrat na hudobné pódiá.

Bratislava 8. decembra (OTS) - V rámci turné We Got Love – Live 2018 príde 8. marca 2018 koncertovať tiež do pražskej O2 arény. Hudobná formácia, ktorá v deväťdesiatych rokoch doslova pobláznila milióny fanúšikov po celom svete, zahrá najznámejšie hity svojej tvorby, medzi ktoré patria skladby ako An Angel, Nanana, I Cant Help Myself, Santa Maria a mnohé ďalšie. V súčasnosti skupina vydala aj nový album. Vstupenky na nemecké koncerty boli vypredané v priebehu 20 minút.

Hudobnú skupinu The Kelly Family možno považovať za fenomén deväťdesiatych rokov, kedy piesne tejto rodinnej hudobnej formácie doslova pobláznili milióny fanúšikov po celom svete. Počas svojej kariéry predala skupina viac ako 20 miliónov albumov, získala niekoľko ocenení aj platinových či dokonca multiplatinových dosiek. Po takmer desaťročnej prestávke vyráža skupina na celoeurópske turné s názvom We Got Love – Live 2018. Koncertná šnúra nadviaže na obrovský záujem o prvý koncert v nemeckom Dortmunde, kedy vstupenky z pultov predpredajov zmizli za osemnásť minút! Celkovo sa kapela zastaví v dvadsiatich halách a mestách Európy, vrátane najväčšej haly Českej republiky, pražskej O2 arény. The Kelly Family v minulosti navštívili aj Bratislavu. Posledný koncert odohrali v roku 1997 vo vypredanej Inchebe.
Comeback storočia! The Kelly Family prídu koncertovať do Prahy
Foto: JVS Group

V rámci návratu slávnej skupiny The Kelly Family sa nám podarilo zabezpečiť ich koncert aj v Prahe. Kapela príde v silnej zostave a zahrá najznámejšie piesne, ktoré ovplyvnili milióny fanúšikov po celom svete,“ povedala ku koncertu zástupkyňa z usporiadateľskej agentúry JVS Group.
Fanúšikovia The Kelly Family sa môžu tešiť na známe hity pochádzajúce z prelomových albumov Over The Hump, Almost Heaven, Growin Up alebo From Their Hearst. V živej pamäti fanúšikov sú tak stále populárne piesne An Angel, Nanana, I Cant Help Myself, Santa MariaThe Wolf, Baby Smile a mnohé ďalšie. Do Prahy už v marci dorazí Angelo, Joey, Jimmy, John, Patricia a Kathy.

Vstupenky na koncert skupiny The Kelly Family, ktorý sa uskutoční 8.3.2017 v pražskej O2 aréne, sú v predaji v sieti Ticketportal.