Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Chefparade predstavuje národné kulinárske umenie

Chefparade Foto: Chefparade
Darčekový poukaz Foto: Chefparade

Neodmysliteľnou súčasťou kultúry národov je aj kultúra stravovania. Každá je charakteristická špecifickými chuťami, vôňami, ingredienciami.

Bratislava 26. novembra (TERAZ.sk - OTS) – V dnešnej dobe prichádzame do styku s rôznymi kultúrami každý deň. Bežne sa stravujeme v reštauráciách cudzieho pôvodu a cestujeme do zahraničia na dovolenky či služobné cesty. Netradičné jedlo ale môžeme nielen ochutnávať, ale môžeme sa ho aj naučiť pripravovať. Pokiaľ si na to netrúfate sami či nemáte dostatok času, vyhľadávať na internete rôzne rady a recepty, existujú školy varenia, ktoré Vám s tým pomôžu.

Špecialistom v tomto odbore je bratislavská Chefparade. Z jej ponuky si môžete vybrať niektorý z tradičnejších kurzov, napríklad kurz francúzskej alebo talianskej kuchyne, môžete ale vyskúšať aj niečo exotickejšie, napríklad kurzy thajskej, mexickej či kurz indickej kuchyne. Kurzy sú určené pre začiatočníkov aj pokročilých, naučíte sa na nich experimentovať a zažijete veľa zábavy. Škola ponúka aj darčekové poukazy, môžete tak napríklad niekoho zo svojich blízkych obdarovať netradičným vianočným darčekom. Výhodou poukazu je, že nie je viazaný na konkrétny kurz, obdarovaný sa tak môže sám rozhodnúť, ktorý kurz absolvuje. Je tiež dobré, že poukaz možno objednať online priamo na webe spoločnosti vyplnením jednoduchého formulára a nechať ho doručiť na Vami zvolenú adresu. Môžete pripojiť aj jeden z darčekov naviac - originálnu varešku, zásteru či fľašu vína.

Teambuilding či detská oslava inak
Firmu Chefparade môžete osloviť aj v prípade, že organizujete firemnú akciu a prekvapiť zamestnancov netradičnými teambuildingovými aktivitami. Nielenže sa naučia niečo nové o varení a vyskúšajú prípravu zaujímavého jedla, zároveň sa zabavia pri rôznych súťažiach, kvízoch a hrách. V netradičnom duchu môžete tiež poňať detské oslavy, na ktorých sa deti budú aktívne zapájať do varenia, súťaží a prípravy torty pre oslávenca. O takýchto oslavách narodenín budú Vaše deti ešte dlho hovoriť.

V prípade, že Vás kurzy varenia zaujali, navštívte www.chefparade.sk, kde sa dozviete viac informácií.