Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Kultúra

Bon Jovi prichádzajú s klipom ku skladbe Because We Can

Richie Sambora (nar. 1959), americký gitarista, spevák, producent a spoluzakladateľ kapely Bon Jovi (na snímke druhý zľava) Foto: TASR/AP

Singel Because We Can zaznamenal na iTunes skvelý štart.

Bratislava 1. februára (TASR) - Nový singel americkej skupiny Bon Jovi Because We Can už má aj svoj videoklip. Jeho režisérom je Fisher Stevens.

Skladba a videoklip avizujú vydanie dlho očakávaného nového albumu What About Now, ktorý bude uvedený na trh 25. marca. Na tomto albume poslucháči nájdu aj filmovú pesničku Jona Bon Joviho Not Running Anymore, za ktorú bol nominovaný na tohtoročný Golden Globe Awards.

Singel Because We Can zaznamenal na iTunes skvelý štart. V 12 krajinách sa okamžite stal najsťahovanejším trackom a v ďalších 24 krajinách sa dostal do TOP 5. Oficiálny predpredaj celého albumu na iTunes sa začne už 12 .februára. Fanúšikovia, ktorí si v predstihu album na iTunes objednajú, získajú okamžite bonus v podobe titulnej pesničky z albumu What About Now. Oficiálnu mobilnú aplikáciu Bon Jovi si aktuálne stiahlo viac než 250.000 užívateľov. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Universal Music Veronika Dvorská.