Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Krimi

VIDELI STE JU? Lenka z Kriváňa o sebe nedAla vedieť už týždeň

Polícia pátra po 35-ročnej Lenke Fekiačovej z Kriváňa v okrese Detva. Menovaná odišla v nedeľu 15. októbra popoludní z bytu svojej starej mamy v Lučenci na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodala žiadnu informáciu. Foto: TASR - Polícia SR

Lenka Fekiačová je 158 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má modré oči, tmavohnedé dlhé vlasy. Jej zdanlivý vek je 28 rokov.

Kriváň 23. októbra (TASR) - Polícia pátra po 35-ročnej Lenke Fekiačovej z Kriváňa v okrese Detva. Menovaná odišla v nedeľu 15. októbra popoludní z bytu svojej starej mamy v Lučenci na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodala žiadnu informáciu.

Ako TASR informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, žena mala pri sebe pri odchode hotovosť 500 eur a mobilný telefón s anglickým telefónnym číslom, ktorý však je dlhodobo vypnutý.

Lenka Fekiačová je 158 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má modré oči, tmavohnedé dlhé vlasy. Jej zdanlivý vek je 28 rokov. Oblečené na sebe mala modré rifle, čiernu blúzku, dlhú čiernu bundu a obuté modrobiele tenisky.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania číslo 158.