Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Krimi

Zadržali ženu podozrivú z nahlásenia bomby v Pinelovej nemocnici

Ilustračné foto. Foto: TASR

Ide o 48-ročnú ženu. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Pezinku začalo trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.

Bratislava 31. marca (TASR) - Policajti zadržali ženu, ktorá je podozrivá, že dnes rozšírila poplašnú správu o umiestnení bomby v Psychiatrickej nemocnici Philippa Pinela v Pezinku. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Prostredníctvom linky 158 dnes polícia krátko po 10.00 h prijala oznámenie, že v Psychiatrickej nemocnici Philippa Pinela v Pezinku je na ženskom oddelení C a mužskom oddelení AG umiestnená bomba. V rámci prijatých opatrení prehľadal označené priestory a ich okolie psovod so psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín. Prehliadka skončila o 11.20 h s negatívnym výsledkom.

"V tejto súvislosti policajti zadržali na Jesenského ulici v Pezinku podozrivú 48-ročnú ženu, s ktorou v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony," oznámila Kurucová. Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Pezinku už začalo trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.