Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Krimi

Polícia žiada o informácie o Petrovi Bartíkovi, nezvestný je už rok

Peter Bartík Foto: FOTO TASR - KR PZ Banská Bystrica

Nezvestný odišiel pred rokom, 22. novembra 2014, z miesta trvalého bydliska do Banskej Štiavnice k jazeru Počúvadlo a doposiaľ nepodal o sebe žiadne informácie.

Dolný Badín 23. novembra (TASR) - Polícia opätovne žiada občanov, aby jej pomohli pri pátraní po nezvestnom 38-ročnom Petrovi Bartíkovi z Dolného Badína v okrese Krupina. Nezvestný odišiel pred rokom, 22. novembra 2014, z miesta trvalého bydliska do Banskej Štiavnice k jazeru Počúvadlo a doposiaľ nepodal o sebe žiadne informácie.

Ako TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, v nedeľu 23. novembra 2014 našli v katastri obce Kozí Vrbovok v okrese Krupina zhorené osobné auto Škoda Felicia, ktorého je Bartík vlastníkom.

Nezvestný Peter Bartík je podľa polície gambler a má dlžoby. Pri sebe mal mobilný telefón a osobné doklady. Je vysoký 182 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé krátke vlasy, modré oči, na zápästí ľavej ruky má jazvu dlhú tri centimetre. Naposledy mal na sebe oblečené čierne rifle, červenú mikinu, čierny kožený kabát, obuté mal botasky Adidas.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania číslo 158.