Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Polícia prosí o pomoc pri pátraní po nezvestnom Jánovi Súkupovi

Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 55-ročnom Jánovi Súkupovi z Trnovca v okrese Skalica. Podľa jej ďalších slov nezvestného muža naposledy videla sestra v meste Senica v roku 2014. Na snímke nezvestný Ján Súkupa, 25. apríl 2017. Foto: TASR - KR PZ Trnava

Nezvestného muža naposledy videla sestra v meste Senica v roku 2014.

Trnovec 25. apríla (TASR) - Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 55-ročnom Jánovi Súkupovi z Trnovca v okrese Skalica. TASR dnes informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Podľa jej ďalších slov nezvestného muža naposledy videla sestra v meste Senica v roku 2014. "Od uvedenej doby o sebe nepodal žiadnu správu a zdržiava sa na neznámom mieste. Ján Súkupa je 180 centimetrov vysokej štíhlej postavy, má čierne, mierne prešedivené, na krátko ostrihané vlasy a hnedé oči," vyjadrila sa Linkešová s tým, že popis oblečenia vzhľadom na značný časový odstup nie je známy.

"Ak ste muža zazreli alebo poznáte miesto jeho terajšieho pobytu, oznámte to polícii na čísle 158. Fotografia muža nie je aktuálna," ukončila hovorkyňa.