Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Krimi

Hľadá sa majiteľ týraného psa: Fenku zavrel do kufra a hodil do smetí

Na snímke z 28. júna 2017 1,5-ročná fenka krémovej farby bez čipu, ktorú sa doposiaľ neznámy páchateľ pokúsil zatvoriť do cestovného kufra a následne vyhodiť do smetného koša na zber plastového odpadu. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Uvedeným konaním utrpel pes ťažké prehriatie organizmu a s tým súvisiace zranenia.

Bratislava 28. júna (TASR) - Bratislavskí policajti vyšetrujú prečin týrania zvierat, ku ktorému došlo ešte 3. júna v predpoludňajších hodinách na Gregorovej ulici v mestskej časti Ružinov. TASR o tom dnes informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ide o 1,5-ročnú fenku krémovej farby bez čipu, ktorú sa doposiaľ neznámy páchateľ pokúsil zatvoriť do cestovného kufra a následne vyhodiť do smetného koša na zber plastového odpadu. "Uvedeným konaním utrpel pes ťažké prehriatie organizmu a s tým súvisiace zranenia," uviedla Mihalíková. V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po majiteľovi psa.

"V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu majiteľa psa, žiadame, aby sa obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.