Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

Mladá vodička išla neprimerane rýchlo, náraz do stĺpa ju vážne zranil

Ilustračné foto. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Polícia zároveň upozorňuje vodičov, aby aj v tomto období stále dbali na zvýšenú opatrnosť na cestách.

Zvolen 22. februára (TASR) - Vážne zranenia utrpela dnes ráno 24-ročná vodička osobného auta Citroën C3 neďaleko centra Zvolena. Pri prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty dostala s vozidlom pravdepodobne v dôsledku neprimeranej rýchlosti šmyk.

Ako pre TASR uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, vodička následne s autom zišla vpravo mimo cestu, kde narazila do stĺpa verejného osvetlenia. "Po náraze zostala zakliesnená vo vozidle a s vážnymi zraneniami bola záchranármi prevezená do banskobystrickej nemocnice," priblížila.

Presná príčina vzniku dopravnej nehody, ako aj jej bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkom nehody, prípadne sa v čase nehody týmto úsekom presúvali a vedeli by k jej vzniku podať akékoľvek informácie, aby to oznámili na telefónne číslo 158.

Polícia zároveň upozorňuje vodičov, aby aj v tomto období stále dbali na zvýšenú opatrnosť na cestách. "Cesty sa môžu javiť ako mokré, no sú miesta, kde sa môže, hlavne v ranných hodinách, vytvárať poľadovica," zdôraznila Kováčiková.