Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Košický kraj

Na stredných školách v KSK prebiehajú opravy a údržba za 264-tisíc

V Košiciach na SPŠ elektrotechnickej vymieňajú niektoré okná, SOŠ technická na Kukučínovej ulici opravuje sociálne zariadenia, priestory pri mechanických dielňach a niektoré podlahy.

Košice 19. augusta (TASR) - Počas prebiehajúcich školských prázdnin sa robia opravy a údržba na niektorých školách v zriaďovateľskej pôsobnosti Košického samosprávneho kraja (KSK). Celkové náklady tvoria 264.000 eur. Pre TASR to uviedla hovorkyňa predsedu KSK Zuzana Bobriková.

V Košiciach na Strednej priemyselnej škole (SPŠ) elektrotechnickej vymieňajú niektoré okná, Stredná odborná škola (SOŠ) technická na Kukučínovej ulici opravuje sociálne zariadenia, priestory pri mechanických dielňach a niektoré podlahy, opravy sa robia aj na vysunutých pracoviskách. SOŠ poľnohospodárstva a služieb na vidieku pracuje na sociálnych zariadeniach na pracovisku v Rozhanovciach.

V Spišskej Novej Vsi na Gymnáziu na Školskej ulici opravujú elektroinštaláciu a kamerový systém, Hotelová akadémia rieši oplotenie školy.

Na Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach pracujú na prívode vody do budovy a oprave kabinetu. Na Spojenej škole v Sečovciach opravujú vnútorné steny a stropy, sociálne zariadenia, fasády a práce zahŕňajú aj elokované pracoviská.

"Opravy a údržbu na energetických objektoch a zariadeniach robí na základe zmluvného vzťahu aj spoločnosť Dalkia," informovala Bobriková.