Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Košický kraj

Slávnostný štart Rallye Trebišov bude spojený s koncertom IMT Smile

Na snímke spevák Ivan Tásler počas vystúpenia skupiny IMT Smile. Foto: TASR - Jakub Kotian

Počas prvého septembrového víkendu sa mesto Trebišov stane centrom diania automobilovej súťaže

Bratislava/Trebišov 26. augusta (TASR) - Už 1. a 2. septembra 2017 ožije mesto Trebišov a jeho okolie rachotom pretekárskych špeciálov a koncertnou šou kapely IMT Smile a jej exkluzívnych hostí.

Premiérová DeutschMann® Rallye Trebišov prinesie do tohto okresného mesta v juhovýchodnom cípe východného Slovenska skutočne bohatý program. Počas prvého septembrového víkendu sa mesto Trebišov stane centrom diania automobilovej súťaže. Jeho ulice i okolie zaplnia pretekárske špeciály, ale aj skvelá hudba v podaní kapely IMT Smile a jej hostí.

Program pre verejnosť sa začne už v piatok 1. septembra o 18.30 h slávnostným štartom v centre mesta Trebišov na Námestí Boleslava Romana. Všetci diváci, nielen fanúšikovia automobilových súťaží si budú môcť zblízka prezrieť súťažné autá, porozprávať sa s posádkami, alebo získať ich autogramy na podpisové karty, ktoré budú k dispozícii u organizátorov. Od 20.00 h uvidia diváci šou, a to najlepšie z repertoáru kapely IMT Smile.

Minulý rok oslávili IMT Smile s projektom hiSTORY 20 rokov svojej existencie štyrmi vypredanými veľkolepými koncertmi, ktoré videlo takmer 30.000 návštevníkov. Na DeutschMann® Rallye Trebišov si na tieto špeciálne koncerty takmer po roku tak trochu zaspomíname. Fanúšikovia budú mať jedinečnú príležitosť opäť vidieť kapelu v pôvodnej zostave, v ktorej nahrala prvý album Klik-klak, keďže pozvanie prijali aj jej bývalí členovia Katarína Knechtová, Martin Migaš a Peter Bič. Okrem toho prídu aj ďalší hostia, ktorí boli s kapelou spätí v ďalších obdobiach jej pôsobenia. Fanúšikovia sa môžu tešiť na Martina Valihoru, Dana Šoltisa, Viktora Špaka a Tomáša Okresa.

Generálnym reklamným partnerom rallye je slovenská špedičná spoločnosť DeutschMann. Zameriava sa na prepravu tovaru v cestnej sieti. Vstupné pre návštevníkov podujatia je zdarma, pre parkovanie odporúčajú organizátori parkoviská pred nákupnými centrami.

Informáciu pre TASR poskytol šéf kapely IMT Smile Miro Tásler.