Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Košický kraj

Pri autonehode blízko Rožňavy prišla o život 54-ročná žena

V stredu krátko pred 22.hodinou došlo v Rožňavskom okrese k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišla o život 54-ročná vodička z Rožňavy. Foto: Facebook Polícia SR

Vodička viedla osobné motorové vozidlo VW Passat v smere od Roštára do Štítnika, kde po prejdení ľavotočivej zákruty za doposiaľ presne nezistených okolností zišla s vozidlom mimo cesty do priekopy.

Košice 24. augusta (TASR/Teraz.sk) - V Rožňavskom okrese došlo v stredu (23.8.) krátko pred 22.00 h k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišla o život 54-ročná vodička z Rožňavy. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

"Vodička viedla osobné motorové vozidlo VW Passat v smere od Roštára do Štítnika, kde po prejdení ľavotočivej zákruty za doposiaľ presne nezistených okolností zišla s vozidlom mimo cesty do priekopy. Následne sa s vozidlom niekoľkokrát prevrátila, pričom z auta vypadla. Pri dopravnej nehode utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla," uviedla Mésarová.

Ako ďalej informovala, na mieste dopravnej nehody bol aj znalec z odboru dopravy. Škoda na vozidle bola predbežne vyčíslená na približne 20.000 eur.

"V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Rožňave začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodala Mésarová.