Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Košický kraj

Košická knižnica pre mládež otvára svoje pobočky aj cez prázdniny

Ilustračné foto z detskej časti knižnice. Foto: kskls.sk

Čitatelia, ktorí zabudli, alebo nestihli včas vrátiť knihy na svoju pobočku, ktorá bude v čase prázdnin zatvorená, môžu využiť službu biblioboxu.

Košice 16. decembra (TASR) - Knižnica pre mládež mesta Košice (KMK) aj tento rok pozýva prázdninujúcich čitateľov do svojich mimoškolských pobočiek, ktoré pre nich majú pripravené príjemné spestrenie voľného času. Ako uviedla riaditeľka KMK Iveta Hurná, program bude pripravený každý prázdninový deň od pondelka do piatka v doobedňajších hodinách od 10.00 h do 12.00 h a popoludní od 14.00 h do 16.00 h.

„Počas prázdnin budú naše pobočky na školách zatvorené, ale prázdninový program venujeme všetkým našim čitateľom, držiteľom platného čitateľského preukazu z ktorejkoľvek z našich 22 pobočiek knižnice. Môžu sa ho teda zúčastniť tak čitatelia školskej ako mimoškolskej pobočky. Tento rok budú zimné prázdniny venované vianočným rozprávkam, čarovaniu s plastelínou, výrobe snehových vločiek a samozrejme čítaniu,“ objasnila Hurná.

Zdôraznila, že čitatelia, ktorí zabudli, alebo nestihli včas vrátiť knihy na svoju pobočku, ktorá bude v čase prázdnin zatvorená, môžu využiť službu biblioboxu, ktorý sa nachádza na Kukučínovej ulici pri vchode do areálu Kasární/Kulturpark.