Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Knihy

Zápisník pre milovníčky jednorožcov

Foto: NOXI

Ak to ešte neviete, jednorožec je mystické a epické zviera, ktoré je vždy šťastné, veselé a nad vecou.

Bratislava 22. marca (OTS) - A také môžu byť aj vaše deti. Môžu sa naučiť byť ako on a stať sa epickou lady, ktorá sa má rada, je veselá a prechádza životom s eleganciou jednorožca.

No nechceli by ste mať doma pohoďáčku?
Decká milujú dnes jednorožce a ak im chcete urobiť radosť, touto knižkou ju bezpochyby spravíte. Môj epický zápisník v ružovej nadchne vaše dieťa a pri listovaní budete počuť najmä „och, to je super“ alebo „waw, to je nádhera...pozri na tohto jednorožca“.
Love yourself like a unicorn. / Maj sa rada ako jednorožec.
V knižke je veľa miesta na poznámky, plno pestrofarebných ilustrácií a ďalšie čakajú na vyfarbenie. Kratučké textíky sú v slovenčine aj angličtine, takže si precvičíte aj cudzí jazyk.
Vzadu nájdete aj 2 unicorn samolepky na svoj smartfón a pozor – len na Noxi.sk dostanete ku každej knižke štýlový odznak Som epická.
• Jednorožec je výnimočný svojím rohom. Čím si výnimočná ty?
• Ži svoj život naplno.
• Milujem prírodu rovnako ako jednorožce.
• Nestresuj sa a buď šťastná.
• Zostaň vždy nad vecou.


V novinke Môj epický zápisník nájdete veľa nápadov a myšlienok, ktorými sa môžete od svojho jednorožca inšpirovať. A tak sa stať úspešnejšou vo všetkom, čo robíte. Môžete si sem zapisovať svoje Želania, plány alebo zážitky.
Taktiež môžete dať tento zápisník svojim najlepším kamoškám, vytvoriť s nimi skupinu epických slečien a zdieľať svoje unicornové zážitky.
Jednorožce alias Unicorn sa stali súčasným fenoménom medzi deckami. Najmä u dievčat, veď sa spýtajte svojej dcéry, alebo malej susedky.
Foto: NOXI

Jednorožce sú všade. Na posteľných obliečkach, kostýmy jednorožcov, potlače na tričku alebo hrnčeku, odznaky a tetovačky, plyšáky, nafukovacie matrace a la Jednorožec. Náhrdelník s príveskom jednorožca, torta v tvare jednorožca, sviečka.
A teraz sú aj v štýlovom zápisníku pre všetky dievčatá. Môj epický zápisník.
Milan Buno, literárny publicista