Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Knihy

Kniha, ktorá vás presvedčí, že joga je pre všetkých!

Foto: Slovart

Kniha Joga pre stuhnuté vtáčatá je skvelým darčekom pre tých, ktorí s jogou začínajú a inšpiruje aj tých, čo si svoju jogovú cestu už naplno užívajú.

Bratislava 20. februára (OTS) - Veľa ľudí si jogu spája s pozíciami vhodnými na uvoľnenie tela, zlepšenie dýchania, telesnej formy, flexibility a najmä nálady. Na objavovanie jogy a osvojenie si jogových pozícií nikdy nie je neskoro. Jogu totiž môžeme cvičiť doma, online alebo na individuálnych či skupinových hodinách. Začíname vždy zľahka a telo pri nej nikdy netlačíme do niečoho bolestivého. Kniha Joga pre stuhnuté vtáčatá môže čitateľov hravou formou previesť jednotlivými jogovými pozíciami a zoznámiť ich s jogovými pojmami stôl, mačka, doska, kobra, vysoká hora, šťastné dieťa a s množstvom ďalších.

Ak to dokáže čierne vtáčatko z knihy, dokáže to každý!
O preklad tejto veselej darčekovej knihy sa postarala Denisa Ľahká.
Foto: Slovart

O autorke:
Marion Deuchars sa narodila v Škótsku a je autorkou bestsellerovej série „Let´s Make Some Great Art“. Jej knihy získali niekoľko medzinárodných ocenení za dizajn a ilustráciu. Svojím jedinečným štýlom písma a ilustráciami zaujala spoločnosti ako Samsung, HP, Formula 1 či Royal Mail. Je členkou Alliance Graphique Internationale a Royal Designer for Industry. Žije na severe Londýna so svojím manželom a dvoma deťmi.