Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia KHL

Slovan pôjde do Švajčiarska aj s uzdraveným Barankom

Na snímke uprostred tréner Rostislav Čada Foto: TASR/Martin Baumann

Otáznik visí iba nad útočníkom Petrom Ölveckým, ktorého trápi menšie zranenie v hornej časti tela a o jeho účasti v kempe sa malo rozhodnúť počas utorka.

Bratislava 12. augusta (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava si od stredy 13. augusta rozložia svoj prípravný kemp vo švajčiarskej Bellinzone. Zverencov trénera Rostislava Čadu čakajú pod Alpami okrem spoločných tréningov počas piatich dní aj tri prípravné zápasy, ktoré otestujú ich formu pred začiatkom základnej časti KHL.

Do Bellinzony by mal odcestovať kompletný káder "belasých" už aj s uzdraveným obrancom Ivanom Barankom. Otáznik visí iba nad útočníkom Petrom Ölveckým, ktorého trápi menšie zranenie v hornej časti tela a o jeho účasti v kempe sa malo rozhodnúť počas utorka.

Slovan si vo Švajčiarsku zmeria sily najprv vo štvrtok o 20:00 h s ruským klubom KHL Viťaz Podoľsk. Stretnutie bude mať zvláštny náboj pre švédskeho brankára Johana Backlunda, ktorý v drese Viťazu pôsobil v minulej sezóne. Piatkový tréningový deň vystrieda zápasová sobota a duel proti švajčiarskemu tímu HC Lugano. Kemp vo Švajčiarsku zavŕšia slovanisti v nedeľu, keď o 19:00 narazia na CSKA Moskva. Naspäť domov sa vrátia na začiatku budúceho týždňa. Informáciu priniesla oficiálna webstránka slovenského účastníka KHL.