Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

NHL: Chicago umiestnilo obrancu Fransona na listinu zranených hráčov

Cody Franson. Foto: TASR/AP

Na jeho miesto povolali z farmy z Rockfordu fínskeho zadáka Villeho Pokku.

Chicago 14. decembra (TASR) - Vedenie tímu zámorskej NHL Chicago Blackhawks umiestnilo obrancu Codyho Fransona na listinu zranených hráčov.

Franson utrpel zranenie v hornej časti tela a vynechal už dva zápasy. Na jeho miesto povolali z farmy z Rockfordu fínskeho zadáka Villeho Pokku.

Dubinski utrpel zlomeninu, Columbusu bude chýbať 6 až 8 týždňov


Útočník Columbusu Blue Jackets Brandon Dubinski bude chýbať svoju tímu 6 až 8 týždňov. Dôvodom je zlomenina slznej kosti, ktorú utrpel v utorňajšom súboji s Edmontonom Oilers. Informovala o tom oficiálna webová stránka profiligy.

"Brandon našťastie neutrpel poškodenie očí," povedal generálny manažér "modrokabátnikov" Jarmo Kekalainen. "Je to pre nás určite strata, no zároveň to ponúka príležitosť iným," dodal tréner tímu John Tortorella.

Na Dubinského miesto povolali z farmy centra Jordana Schroedera.

Nashville sa dohodol s Bridgestone na novej spolupráci


Hokejisti Nashvillu Predators budú hrávať svoje zápasy v Bridgestone Aréne minimálne do roku 2025. Obe organizácie sa v stredu dohodli na päťročnom predĺžení reklamnej spolupráce. Informovala AP.

Prvú dohodu podpísali obe strany v roku 2010 s účinnosťou na päť rokov, neskôr ju predĺžili o ďalšie dva. Finančné podmienky dohody nezverejnili.