Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Hráčmi týždňa v KHL sa stali Sorokin, Medvedev a Tkačov

Na snímke brankár Iľja Sorokin z CSKA Moskva. Foto: TASR/Michal Svítok

Sorokin si v troch zápasoch udržal dvakrát čisté konto. Mal priemer 0,33 inkasovaného gólu na zápas a 98,41% úspešnosť zákrokov, pričom natiahol sériu bez inkasovaného gólu na 137 minút a 45 sekúnd.

Moskva 8. januára (TASR) - Hráčmi uplynulého týždňa Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa stali brankár CSKA Moskva Iľja Sorokin, obranca Avangardu Omsk Jevgeni Medvedev a útočník AK Bars Kazaň Vladimir Tkačov.

Ruský brankár Sorokin si v troch víťazných zápasoch udržal dvakrát čisté konto. Mal priemer 0,33 inkasovaného gólu na zápas a 98,41% úspešnosť zákrokov, pričom natiahol sériu bez inkasovaného gólu na 137 minút a 45 sekúnd. Obranca Omsku Medvedev si v troch dueloch pripísal gól a štyri asistencie. Svojmu zamestnávateľovi pomohol k dvom víťazstvám a dosiahol päť plusových bodov. Tkačov strelil v dvoch zápasoch za Kazaň tri góly, pridal k nim asistenciu a pripísal si štyri plusové body.

Za nováčika týždňa vyhlásili 21-ročného útočníka v službách Dinama Riga Frenksa Razgalsa. V pondelok o tom informovala oficiálna stránka súťaže.