Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Hokej

Poprad nedal hokejistom SR20 šancu, vyhral 5:0

Popradčan Richard Rapáč (vpravo) sa teší po góle spoločne so spoluhráčom Lukášom Hvilom, archívne foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Po úvodnej bezgólovej tretine sa už v druhej prejavili skúsenosti i väčšia sila hostí.

Bratislava 29. októbra (TASR) - Hosťujúci hráči mali od začiatku zápasu navrch a prvý gól mohli streliť v 8. minúte, no Skokan i Briják domáceho brankára Škorvánka neprekonali. Mladíci ustáli i následné oslabenie a potom si zahrali v početnej výhode aj oni, väčšie šance si však nevypracovali. Po úvodnej bezgólovej tretine sa už v druhej prejavili skúsenosti i väčšia sila hostí. V 27. minúte využili svoju druhú početnú výhodu v zápase, keď Kasík našiel Krotáka a ten tvrdou strelou otvoril skóre. Druhý gól strelil pri oslabení. Domáci zle rozohrali, B. Rapáč prihral Kasíkovi a ten upravil na 0:2. Ďalšie tri góly Popradčania strelil v tretej tretine. V 50. minúte sa presadil Hvila, niečo vyše minútu po ňom zvýšil na 4:0 Dinda a v závere stanovil konečné skóre opäť Hvila.

HK VSR SR20 - HK Poprad 0:5 (0:0, 0:2, 0:3)

Góly:
28. Kroták, 37. Kasík, 50. Hvila, 51. Dinda, 59. Hvila. Rozhodovali: Goga - Návratek, Synek, vylúčení: 5:4 na 2 min, navyše: Novák (SR20) 10 min za narazenie na mantinel, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:1.