Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Hokej

Barinka vyrazil Martinovi Bartekovi zub, bitka visela vo vzduchu

Martin Bartek Foto: TASR/Martin Baumann

Vítkovický bek už v prvej tretine prišiel o slovenského spoluhráča z obrany Milana Hrušku, ktorý sa zranil.

Ostrava 11. marca (TASR) - Slovenský hokejista v službách Liberca Martin Bartek nebude na pondelkový úvodný zápas predkola play off českej extraligy na ľade Vítkovíc spomínať v dobrom. Nielenže jeho tím prehral 0:2, ešte aj v súboji s domácim obrancom Michalom Barinkom prišiel o zub.

Bartek počas duelu absolvoval s Barinkom niekoľko ostrých súbojov, dvakrát to medzi nimi vyzeralo na bitku. Slovenského útočníka vytočilo, že mu súperov obranca hneď v prvej tretine vyrazil lakťom zub. "Ja som si to fakt ani nevšimol. Nebudem to komentovať, je to play off, a to sa bude hrať tvrdo. Viac než normálne," reagoval Barinka, ktorého citoval vo svojom utorkovom vydaní denník Sport.

S Bartekom sa slovne niekoľkokrát hecovali, bitka visela vo vzduchu. "Tá je vždy na spadnutie. Je to vždy o tom, či súper zahodí rukavice alebo nezahodí," pokračoval Barinka, ktorý nevedel povedať, či sa strkanice s Bartekom prenesú aj do druhého vzájomného stretnutia: "Ťažko povedať, bude to zasa úplne iný duel."

Vítkovický bek už v prvej tretine prišiel o slovenského spoluhráča z obrany Milana Hrušku, ktorý sa zranil. Ostravský tím vyhral nad Libercom aj vďaka gólu Petra Húževku 2:0 a v sérii sa ujal vedenia 1:0.