Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Zlaté Moravce získali tri nové posily

Na snímke Tomáš Mikinič (vľavo). FOTO TASR/Lukáš Grinaj

Novými hráčmi fortunaligového klubu sú Patrik Gregora, Tomáš Mikinič a srbský legionár Branislav Stanič.

Zlaté Moravce 8. septembra (TASR) - Fortunaligový klub FC ViOn Zlaté Moravce získal do svojich radov troch nových hráčov. Zo Slovana Bratislava prišiel obranca Patrik Gregora, zo Spartaka Trnava na hosťovanie Tomáš Mikinič a posledným prírastkom je srbský legionár Branislav Stanič, ktorý naposledy hral za kirgizský Biškek. Informoval portál nitra.sme.sk.

"Hlavným dôvodom ich angažovania sú zranenia. Na post Lukáša Kováča, ktorého zranenie vyradilo prakticky na pol roka, sme angažovali Staniča. Bol voľným hráčom a aj preto bola táto voľba výhodná z hľadiska financií," povedal pre nitra.sme.sk tréner klubu Branislav Mráz.

"Patrik Gregora je defenzívny hráč. Jeho príchod sme riešili v súvislosti s dlhodobejším výpadkom Michala Pintéra. Už dlhšie vieme, že na kraj ihriska potrebujeme ofenzívneho stredopoliara či krídelníka. Peter Mazan s nami dlhšie trénoval, ale jeho fungovanie vo ViOne nakoniec stroskotalo, s klubom sa nedohodol na financiách. V priebehu týždňa, kedy sa vec s Mazanom uzavrela, sa objavilo Mikiničovo meno, čo nám prišlo veľmi vhod. Na poste krídelníka sme totiž väčšinou alternovali s inými hráčmi. V tomto smere verím, že nám Mikinič pomôže," dodal tréner, ktorému pre problémy s kolenom vypadol aj Marián Štrbák.