Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Futbal

Nemecko sa stretne s Ruskom v novembrovom prípravnom futbalovom zápase

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Nemci odohrajú v roku 2018 ďalšie štyri prípravné stretnutia, 23. marca budú v Düsseldorfe hostiť Španielsko, o štyri dni neskôr privítajú v Berlíne brazílsku reprezentáciu.

Berlín 26. februára (TASR) - Reprezentačný tím Nemecka sa v novembrovom prípravnom zápase stretne s futbalistami Ruska. V pondelok o tom informovala Nemecká futbalová federácia (DFB). Stretnutie sa uskutoční 15. novembra, miesto konania určia neskôr. Nemci odohrajú v roku 2018 ďalšie štyri prípravné stretnutia, 23. marca budú v Düsseldorfe hostiť Španielsko, o štyri dni neskôr privítajú v Berlíne brazílsku reprezentáciu. V júnových termínoch pred majstrovstvami sveta nastúpia v Klagenfurte proti domácemu Rakúsku (2. júna) a v Leverkusene proti Saudskej Arábii (8. júna). Informovala o tom agentúra DPA.

"Nazionalelf" tento rok odohrá zápasy aj proti Holandsku a Francúzsku v rámci skupinovej fázy novovytvorenej Ligy národov. V lete bude obhajovať titul na majstrovstvách sveta v Rusku, v skupine sa stretne s Mexikom, Švédskom a Kórejskou republikou.