Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

Hoeness nie je spokojný s väzením, bojí sa straty súkromia

Uli Hoeness Foto: TASR

Podľa jeho slov hrozí, že by dozorcovia a spoluväzni dávali o ňom informácie médiám, informoval internetový portál heimatzeitung.

Mníchov 12. mája (TASR) - Bývalý prezident nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov Uli Hoeness si nechce odpykať trest vo väzení v Landsbergu.

Funkcionár odsúdený za daňové podvody tvrdí, že by tu bolo narušené jeho súkromie. "Podľa jeho slov hrozí, že by dozorcovia a spoluväzni dávali o ňom informácie médiám," informoval internetový portál heimatzeitung.de. Hoenessov advokát už podal námietku. Podľa medializovaných informácií by si mohol 62-ročný Hoeness odsúdený na nepodmienečný trest vo výške tri a pol roka odpykať trest v Landshute.

Na snímke pohľad do jednej z ciel väznice v juhonemeckom Landsbergu am Lech počas prehliadky zástupcov médií 31. marca 2014. Vo väznici v Landsbergu si odpyká bývalý prezident nemeckého bundesligového klubu FC Bayern Mníchov Uli Hoeness svoj triapolročný trest za daňové úniky.
Foto: TASR/AP


a snímke futbalová brána, ktorá je súčasťou športového centra väzenského dvora v juhonemeckom Landsbergu am Lech 31. marca 2014. Vo väznici v Landsbergu si odpyká bývalý prezident nemeckého bundesligového klubu FC Bayern Mníchov Uli Hoeness svoj triapolročný trest za daňové úniky.
Foto: TASR/AP