Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Futbal

Messi sa s Neymarom rozlúčil na Instagrame: Bola s tebou radosť hrať

Futbalisti FC Barcelona Lionel Messi (vľavo) a Neymar, archívne foto. Foto: TASR/AP

Francúzsky vicemajster Paríž Saint-Germain je údajne ochotný zaplatiť za Neymarove služby výkupnú klauzulu 222 miliónov eur, ktorá by výrazne prekonala aktuálnu rekordnú čiastku.

Barcelona 2. augusta (TASR) - Argentínsky futbalista Lionel Messi sa prostredníctvom svojho instagramového konta v stredu rozlúčil so spoluhráčom z FC Barcelona Neymarom.

Brazílsky útočník, o ktorého prejavil eminentný záujem Paríž St. Germain, prišiel ráno do barcelonského tréningového centra, ktoré však opustil už po polhodine. Deň predtým sa vrátil z propagačných aktivít v Číne. Po tom, čo sa brazílsky futbalista rozlúčil so svojimi spoluhráčmi, pridal Messi na svoj Instagram fotografiu svojho a Neymarovho dresu z kabíny. "Bola veľká radosť počas tých rokov s tebou hrať a želám ti všetko dobre v ďalšom živote," napísal Messi.




Francúzsky vicemajster Paríž Saint-Germain je údajne ochotný zaplatiť za Neymarove služby výkupnú klauzulu 222 miliónov eur, ktorá by výrazne prekonala aktuálnu rekordnú čiastku - 105 miliónov eur vynaložených Manchestrom United na získanie Paula Pogbu.