Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Mak opäť skóroval: Do PAOK-u som si doniesol pohodu z reprezentácie

Na snímke Róbert Mak (Slovensko) strieľa gól počas zápasu C-skupiny kvalifikácie na EURO 2016 vo futbale 8. septembra 2014 v Kyjeve. Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenský reprezentant púta v Grécku na seba pozornosť. Okrem sobotňajšieho gólu pomohol pred dvoma týždňami presným zásahom zasa k postupu PAOK do skupinovej fázy Európskej ligy UEFA.

Atény 14. septembra (TASR) - Slovenský futbalista Róbert Mak je pri veľkej streleckej chuti.

Po tom, čo svojím gólom v Kyjeve zariadil triumf národného tímu v úvodnom zápase kvalifikácie EURO 2016 nad domácou Ukrajinou (1:0), skóroval aj v drese PAOK Solún v sobotňajšom ligovom dueli proti Niki Volos (3:0). Dvadsaťtriročný krídelník v 80. minúte premenil pokutový kop a spečatil tak triumf domácich 3:0. Celkovo skóroval už vo štvrtom súťažnom zápase v sérii.

Róbert Mak
Foto: TASR/AP


"Celý zápas sa mi hralo veľmi dobre. Do PAOK-u som si doniesol pohodu zo slovenskej reprezentácie. Dnes som veľmi chcel skórovať. Som rád, že to nakoniec vyšlo," uviedol pre svoj oficiálny web Mak, ktorého vyhlásili za hráča zápasu. "Na pamiatku som dostal sošku," dodal.

Slovenský reprezentant púta v Grécku na seba pozornosť. Okrem sobotňajšieho gólu pomohol pred dvoma týždňami presným zásahom zasa k postupu PAOK do skupinovej fázy Európskej ligy UEFA. O tri dni neskôr si otvoril strelecký účet v lige, keď zaznamenal gól pri víťazstve 4:0 na ihrisku Plataniasu.