Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

LIGA NÁRODOV: Kadeřábek nepomôže Čechom na Ukrajine

Na snímke vpravo Róbert Mak (Slovensko) a Pavel Kadeřábek (Česko) v zápase 1. skupiny B divízie Ligy národov vo futbale Slovensko - Česko v Trnave 13. októbra 2018. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Obranca bundesligového Hoffenheimu odohral v sobotňajšom súboji v Trnave 63 minút, miesto na ihrisku prepustil Filipovi Novákovi.

Trnava 14. októbra (TASR) - Po víťazstve 2:1 nad futbalistami Slovenska v B-divízii Ligy národov 2018/2019 sa odpojil od českého národného tímu Pavel Kadeřábek, dôvodom sú zdravotné problémy. Obranca bundesligového Hoffenheimu odohral v sobotňajšom súboji v Trnave 63 minút, miesto na ihrisku prepustil Filipovi Novákovi.

"Pavel mal už niekoľko dní žalúdočné problémy. Pred zápasom sa necítil dobre, ale mal obrovskú chuť nastúpiť. Bohužiaľ, počas druhého polčasu požiadal o striedanie, jeho stavu nepomohol ani úder lakťom, ktorý utŕžil v priebehu zápasu," uviedol tlačový hovorca českej reprezentácie Pavel Pillár.

Česi po zápase prespali v Trnave a po dopoludňajšom tréningu sa presunuli letecky z Bratislavy do Charkova, kde ich v utorok čaká v Lige národov súboj s lídrom 1. skupiny B-divízie Ukrajinou.