Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Futbalisti AS Trenčín budú v sezóne 2019/20 hrať na štadióne v Žiline

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Vedenie AS zatiaľ nestanovilo termín dokončenia vlastného štadióna v Trenčíne, podľa postupu prác to bude v druhej časti ročníka alebo v úvode sezóny 2020/21.

Trenčín 14. júna (TASR) - Futbalisti AS Trenčín odohrajú v budúcej sezóne domáce zápasy jesennej časti Fortuna ligy v Žiline. Vo štvrtok to schválila Únia ligových klubov (ÚLK). Vedenie AS zatiaľ nestanovilo termín dokončenia vlastného štadióna v Trenčíne, podľa postupu prác to bude v druhej časti ročníka alebo v úvode sezóny 2020/21.

Trenčania sa rozhodli vymeniť Myjavu, kde hrali domáce stretnutia v predchádzajúcej sezóne, za Žilinu na základe spätnej väzby od priaznivcov. Štadión pod Dubňom poskytuje lepšie logistické prepojenie, zázemie pre mužstvá, ale i fanúšikov a médiá. "Klub AS Trenčín aj touto cestou ďakuje Spartaku Myjava za pomoc počas rok trvajúceho azylu. Rovnako ďakujem domácim fanúšikom, ktorí si našli cestu na naše zápasy. Ústretovosť Myjavy a dnes Žiliny pomáha nášmu klubu v neľahkom období, za čo sme úprimne vďační," uviedol Trenčín na svojom oficiálnom webe.