Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Tevez údajne opúšťa Juventus a vracia sa do Argentíny

Futbalista Juventusu Turín Carlos tevez sa teší po strelení gólu na 2:1 v prvom semifinálovom zápase Ligy majstrov Juventus Turín - Real Madrid v Turíne 5. mája 2015. Foto: TASR/AP

V drese talianskeho majstra hral Tevez od roku 2013, v uplynulej sezóne dal v Serii A a v Lige majstrov dokopy 27 gólov.

Turín 17. júna (TASR) - Argentínsky futbalista Carlos Tevez opúšťa podľa talianskych médií finalistu Ligy majstrov Juventus Turín. Tridsaťjedenročný útočník by sa mal vrátiť do svojho materského klubu Boca Juniors. Informáciu priniesli viaceré talianske periodiká vrátane turínskeho denníka Tuttosport.

V drese talianskeho majstra hral Tevez od roku 2013, v uplynulej sezóne dal v Serii A a v Lige majstrov dokopy 27 gólov. Kanonier sa viackrát v priebehu sezóny vyjadril, že sa chce vrátiť do rodnej krajiny. Médiá ho nedávno spájali aj s Atletikom Madrid. V Taliansku už hľadajú za neho nástupcu, podľa prestížneho denníka by sa ním mohol stať chorvátsky zakončovateľ Mario Mandžukič z Atletika Madrid

Neistá je aj budúcnosť ďalších hviezd tímu Paula Pogbu a Andreu Pirla. "Pirlo nikdy nepovedal, že chce Juventus opustiť," povedal športový riaditeľ klubu Beppe Marotta. O Francúza Pogbu má záujem viacero popredných klubov, ale "zebry" sa ho vraj nechystajú predať.