Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Slovenské futbalistky v prípravnom zápase v Turecku remizovali

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Diváci nevideli žiaden gól.

Antalya 19. januára (TASR) - Slovenské futbalové reprezentantky remizovali v sobotu v prvom z dvoch prípravných stretnutí v Turecku s domácim výberom 0:0. Zverenky reprezentačného trénera Petra Kopúňa sa s rovnakým súperom stretnú v utorok opäť v Antalyi (12.00 SEČ).

výsledok:

Turecko - Slovensko 0:0

základná zostava SR: Korenčiová - Horváthová, Bartovičová, Fischerová, Zdechovanová - Šušolová - Hmírová, Havranová, Mikolajová, Maslová - Sluková


Peter Kopúň, tréner SR: "Musím povedať, že v prvom polčase som bol veľmi milo prekvapený, ako to baby zobrali. Naša dominancia bola jednoznačná. Dovolili sme súperovi len dva-trikrát vystreliť a celú hru v úvodnom dejstve sme mali vo vlastnej réžii. Trošku nám v tomto prípade viazla finalizácia. Šance, ktoré sme si pripravovali, boli skôr z odrazených lôpt z pokutového územia a tam sme nemali dostatočný pokoj, aby sme zakončili ideálne."

"V druhom polčase súper posunul vyššie obranu, mali sme problémy dostať sa do útočnej zóny, hralo sa viac v strede, ale aj tak sme si vytvorili zo štyri šance. Celkovo je hodnotenie zápasu príjemné, musím povedať, že pravidlá, ktoré sme si povedali, chceli baby dodržať a hrali to do konca. Mrzí ma, že sme nedali gól, ale výsledok bez inkasovaného gólu je tiež nejakým začiatkom nového roka."