Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Mourinho je šťastný v Manchestri United, tvrdí jeho agent Mendes

Tréner Manchestru United Jose Mourinho. Foto: TASR/AP

Jeho slová nasledovali po špekuláciách, že "červení diabli" sa snažia získať na Mourinhov post Mauricia Pochettina, súčasného kouča konkurenčného Tottenham Hotspur.

Londýn 7. decembra (TASR) - Jose Mourinho je šťastný v anglickom futbalovom klube Manchester United. V piatok to vyhlásil agent portugalského trénera Jorge Mendes.

Jeho slová nasledovali po špekuláciách, že "červení diabli" sa snažia získať na Mourinhov post Mauricia Pochettina, súčasného kouča konkurenčného Tottenham Hotspur. Objavili sa tiež správy, že 55-ročný Portugalčan by sa mohol vrátiť naspäť do svojho bývalého pôsobiska Realu Madrid.

"Kolovali informácie, že Jose Mourinho odchádza z Manchestru United. On je však v klube veľmi šťastný a v United sú s ním spokojní. Má dlhodobú zmluvu a je oddaný klubu pri budovaní úspešného projektu," uviedol Mendes.

Bývalý lodivod FC Porto, Chelsea Londýn, Interu Miláno a Realu Madrid pôsobí v Manchestri od leta 2016. V januári tohto roku predĺžil svoju zmluvu do roku 2020. Informovala o tom agentúra AFP.