Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Labadie napodobnil Suareza, už druhýkrát pohrýzol protihráča

Uruguajský hráč Luis Suarez spieva hymnu pred začiatkom futbalového zápasu D-skupiny Uruguaj - Anglicko na MS 2014 vo futbale v brazílskom meste Sao Paulo Foto: TASR/AP

Labadie už v minulej sezóne dostal 10-zápasovú stopku po tom, čo sa zahryzol do súpera z tímu Torquay.

Londýn 16. apríla (TASR) - Joss Labadie z anglického štvrtoligového futbalového klubu FC Dagenham & Redbridge dostal za už druhé uhryznutie protihráča v priebehu jedného roka šesťmesačný dištanc.

Ako uviedla agentúra AP, Labadie mal pohryznúť súpera do ruky v ligovom stretnutí z 28. marca. Dvadsaťštyriročný futbalista obvinenia odmietol, no jeho klub v stredu priznal, že hráč je vinný a anglická Futbalová asociácia mu naparila polročný trest.

Labadie už v minulej sezóne dostal 10-zápasovú stopku po tom, čo sa zahryzol do súpera z tímu Torquay. Inkasoval tak rovnako dlhý trest, aký schytal uruguajský reprezentant Luis Suarez ešte v čase, keď pôsobil v Liverpoole a v apríli 2013 uhryzol Branislava Ivanoviča z londýnskej Chelsea. Útočník Barcelony sa môže "pochváliť" aj ďalšími dvoma podobnými incidentmi - v novembri 2010 sa zahryzol do stredopoliara PSV Eindhoven Ottmana Bakkala a na vlaňajších MS v Brazílii do talianskeho reprezentačného obrancu Giorgia Chielliniho.