Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Futbal

Futbal: Hull ponúkol dočasnému trénerovi Mikeovi Phelanovi dlhodobý ko

Na archívnej snímke Mike Phelan utešuje hráča Manchestru Michaela Owena v zápase Ligy majstrov s Wolfburgom v Manchestri 30.septembra 2009. Foto: TASR

Dočasný tréner anglického futbalového klubu Hull City AFC Mike Phelan dostal od vedenia ponuku stať sa natrvalo kormidelníkom družstva.

Londýn 16. septembra (TASR) - Dočasný tréner anglického futbalového klubu Hull City AFC Mike Phelan dostal od vedenia ponuku stať sa natrvalo kormidelníkom družstva. Informovala o tom agentúra dpa.

Phelan si vyslúžil kontrakt po dobrom vstupe do nového ročníka Premier League, keď len s trinástimi hráčmi A-tímu dokázal v štyroch stretnutiach získať sedem bodov. Phelan sa zatiaľ rozhoduje, či sa natrvalo posunie do pozície trénera tímu. "Musím si prebrať ponuku. Verím, že prebehnú aj ďalšie rokovania," povedal bývalý hráč a asistent trénera Manchestru United.

Jeho prípadné trvalé pôsobenie brzdí fakt, že klub je momentálne na predaj. "Stále je niekde v pozadí téma predaja klubu a ja sa momentálne nachádzam niekde v strede, kde sa snažím vyriešiť svoju budúcnosť. Z môjho pohľadu je to trochu frustrujúce, keďže neviem, kto sa zaujíma a ako ďaleko sú rokovania," povedal.