Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Torresa vítali v Madride nadšení fanúšikovia Atletica

Španielsky futbalový útočník Fernando Torres sa hrá s loptou v drese svojho nového zamestnávateľa - Atletica Madrid - počas oficiálneho predstavenia 4. januára 2015 v Madride. Foto: TASR/AP

Torres by mohol v drese Atletica nastúpiť už v stredu v pohárovom zápase s mestským rivalom Realom Madrid.

Madrid 4. januára (TASR) - Navrátilca Fernanda Torresa privítalo v nedeľu 50.000 nadšených fanúšikov španielskeho futbalového klubu Atletico Madrid.

„Konečne som opäť tu,“ cituje internetový portál focus.de slová 30-ročného útočníka.

Torres by mohol v drese Atletica nastúpiť už v stredu v pohárovom zápase s mestským rivalom Realom Madrid. „Ešte mi niečo chýba – titul s Atleticom,“ prezradil.

Dvojnásobný majster Európy a majster sveta z roku 2010 hral naposledy v milánskom AC. Taliansky klub ho po hosťovaní v januári definitívne získal z Chelsea Londýn a zapožičal Atleticu, kde Torres odštartoval svoju kariéru.

Video: Torres sa vracia do Atletica Madrid


Španielsky futbalový útočník Fernando Torres pózuje s futbalovým dresom Atletica Madrid počas oficiálneho predstavenia 4. januára 2015 v Madride.
Foto: TASR/AP


Španielsky futbalový útočník Fernando Torres spolu so svojimi deťmi pózuje v drese španielskeho klubu Atletico Madrid - svojho nového zamestnávateľa počas oficiálneho predstavenia 4. januára 2015 v Madride.
Foto: TASR/AP


Španielsky futbalový útočník Fernando Torres pózuje so svojím novým futbalovým dresom Atletica Madrid počas oficiálneho predstavenia 4. januára 2015 v Madride.
Foto: TASR/AP