Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Futbal

Bayern bude v zápase proti Hamburgu rotovať hráčov

Fanúšikovia Bayernu Mníchov pred finále futbalovej Ligy majstrov Bayern Mníchov - Borussia Dortmund na londýnskom štadióne vo Wembley v sobotu 25. mája 2013. Foto: TASR/AP

Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti to oznámil na piatkovej predzápasovej tlačovej konferencii.

Mníchov 23. septembra (TASR) - Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti sa rozhodol, že v sobotňajšom bundesligovom dueli proti Hamburgu bude svojich hráčov rotovať. Oznámil to na piatkovej predzápasovej tlačovej konferencii. Informovala agentúra DPA.

"Som si istý, že v sobotu to pre nás bude veľmi ťažké. Chceme však do zápasu vstúpiť tak, ako v strede týždňa proti Herthe," informoval Ancelotti. Jeho zverenci triumfovali nad Berlínčanmi v zostave so slovenským obrancom Petrom Pekaríkom 3:0.

Proti Hamburgu, ktorý prehral uplynulé tri duely a dosiaľ získal len jeden bod, bude Bayern hráčov rotovať. Namiesto Jeromea Boatenga nastúpi na stopérskom poste Mats Hummels, v hre by sa malo objaviť aj trio Joshua Kimmich, Renato Sanches a Kingsley Coman. "Hráčov budem rotovať, základnú jedenástku však zložím až po tréningu. Hamburg bude dobre brániť a hrať na protiútoky, musíme byť na to pripravení," dodal Ancelotti.