Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Zemplín Michalovce s ďalšou posilou, vrátil sa Mensah

Na archívnej snímke vpravo Emanuel Mensah. Foto: TASR - Roman Hanc

Počas predošlého pôsobenia v Michalovciach bol Mensah jedným z ťahúňov tímu, čo zavážilo pri jeho návrate.

Michalovce 1. októbra (TASR) - Fortunaligový MFK Zemplín Michalovce angažoval ghanského ofenzívneho stredopoliara Emmanuela Mensaha. Ten už na Zemplíne pôsobil v jesenných častiach sezón 2015/16 a 2016/17. O novej akvizícii michalovského klubu informoval web novinyzemplina.sk.

Počas predošlého pôsobenia v Michalovciach bol Mensah jedným z ťahúňov tímu, čo zavážilo pri jeho návrate. "Poznáme jeho kvality a veríme, že nám môže pomôcť. Uvidíme, v akej hernej pohode bude. Jeho príchodom sa nám vytvára ďalší priestor na manévrovanie v zostave. V minulosti sa mu u nás strelecky darilo a góly si od neho sľubujeme aj teraz," uviedol tréner Anton Šoltis.

Pre Michalovčanov je Mensah už desiata posila od začiatku sezóny 2019/20. Najskôr do tímu prišli Grék Popovits a Brazílčan Bezzera. Potom klub zrealizoval hosťovanie ukrajinského stopéra Červaka a tureckého obrancu Emreho Bekira, ktorý však stále nemá vybavené víza. Po príchode dvojice Savvidis - Sidibe, pribudol do tímu španielsky ofenzívny univerzál Pedro Martinez a na stopérsky post aj jeho krajan Pino Soler. Do ofenzívy nedávno pribudol Milan Kvocera z Trenčína.