Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Trnavský Spartak získal stopéra Menicha zo Serede

Futbalisti FC Spartak Trnava, ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Dvadsaťštyriročný stopér podpísal so Spartakom zmluvu na jeden rok s opciou.

Trnava 2. júla (TASR) - Účastník najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FC Spartak Trnava sa dohodol na spolupráci s obrancom Jozefom Menichom. Dvadsaťštyriročný stopér v minulej sezóne obliekal dres Serede, predtým pôsobil v MFK Ružomberok. So Spartakom podpísal zmluvu na jeden rok s opciou.

"Naskytla sa nám možnosť jeho angažovania. V prípravnom zápase s Olomoucom presvedčil trénera a rozhodli sme sa, že to môže byť pre nás dobrá alternatíva na post stopéra. Charakterovo veľmi rýchlo zapadol do novotvoriaceho sa kolektívu," uviedol športový riaditeľ Andrej Kostolanský pre klubový web.

"Som strašne rád, že sme sa dohodli a vnímam to ako výzvu byť v takom klube. Dúfam, že sa čo najskôr adaptujem v mužstve, spoznám sa s chalanmi a spoločne vybojujeme nejaký úspech. Vždy sme sa do Trnavy tešili, že budeme hrať na tomto krásnom štadióne. Teraz to vidím viac aj z druhej strany a je to na vysokej úrovni. Teším sa na skvelých fanúšikov, že budú teraz hnať aj mňa, keď budem mať dres Spartaka," vyhlásil Menich.