Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Trnava sa s Piroskom dohodla, Senica je proti

Na snímke vľavo hráč Košíc Miroslav Viazanko, vpravo hráč Senice Juraj Piroska v zápase 14. kola futbalovej Corgoň ligy MFK Košice - FK Senica v sobotu 27. októbra 2012. Foto: TASR/František Iván

Bílí andeli hľadajú náhradu za Ivana Schranza, ktorý odišiel na ročné hosťovanie do pražskej Sparty.

Trnava 5. februára (TASR) - Fortunaligový futbalový klub Spartak Trnava má eminentný záujem o kapitána Senice Juraja Pirosku. "Bílí andeli" hľadajú náhradu za Ivana Schranza, ktorý odišiel na ročné hosťovanie do pražskej Sparty.

Vedenie Spartaka sa podľa portálu fortunaliga.sk s Piroskom na podmienkach zmluvy dohodlo, no so Senicou nevie nájsť spoločnú reč. "Môžem potvrdiť, že Juraja Pirosku by sme chceli vidieť v našom mužstve. S hráčom sme rokovali, dohodli sme sa, no jeho prestup do Trnavy je momentálne nereálny. Všetko zatiaľ stroskotalo na nedohode klubov," uviedol PR manažér Trnavy Marek Ondrejka.

Senica sa svojho najdôležitejšieho hráča vzdať nechce. Po odchodoch oboch krajných obrancov by to bola ďalšia rana do jarných ambícií tretieho tímu Fortuna ligy. "Trnava vyvíja intenzívny tlak, aby Juraja Pirosku získala. My sme však momentálne v takom štádiu, že tohto hráča pustiť nechceme. Názor by sme zmenili iba v prípade, že by ponuka na jeho prestup bola naozaj lukratívna pre náš klub," vyhlásil športový manažér Senice Dušan Vrťo.